Himmel og Hell

Kevins menn legger turen nordover til ladejarlenes rike lørdag. Spiller de for drakta, og med hjertet i Halsen, kan de heve kruset og skåle for seieren i Hell.

Annonse:

Sjørdarshærsj’n

På andre siden av elva for Hell, og rett nord for Trondheim Lufthavn Værnes, ligger Stjørdalshalsen, eller Halsen om du vil. Trøndelags nest største tettsted, i Trøndelags nest mest folkerike kommune, Stjørdal, huser fylkets tredje beste fotballag – Stjørdals Blink. Mellom Gråelva og Stjørdalselvas utløp, ligger både Blinks nåværende og gamle hjemmebane: M.U.S Stadion og Øverlands Minde. M.U.S Stadion ble åpnet i 2020 og var åsted for høstlig neglebiting og glede, da Blink her kunne fornye sin OBOS-kontrakt gjennom kvalik, både i 2020 og i 2021. Ærverdige Øverlands Minde på sin side, har nok skapt størst stemning og nerve, som arena for friidrett og skøyter. Utøvere som Bjørg Eva Jensen og Lars Arvid Nilsen, har begge hevet kongepokalen her.

Røde, svarte og gule

De røde og svarte har også i år kjempet i bunnen av tabellen, og fikk i sommer også store økonomiske utfordringer. Det endte med at de ble nødt til å fristille spillerne, som med det fikk mulighet til å forlate klubben om de ønsket. På tross av dette, og at et par spillere benyttet seg av muligheten, leverte laget en svært god august, og tok åtte av sine fjorten poeng i løpet av fire kamper. Sterkest var 3-2 seieren over Stabæk, men også lag som Sandnes Ulf, og den gang formsterke Raufoss, måtte avgi poeng.

Med både Sveen og Eriksen godt inne på topp-listen over gule kort, må vi avstå et par viktige spillere i kampen, men vi har mange gode og unge spillere som griper muligheten når de kan. Derfor er vi optimister og tror at om gutta spiller med hjertet i Halsen, kan de ta turen lukt til Hell og nyte velfortjent mat og drikke i varmen lørdag kveld.

Annonse fra Obos-ligaen: