Herman Kristensen ny keepertrener

MIF har kommet til en avtale med Herman Kristensen som keepertrener for A-laget.

Annonse:

Herman er en lokal gutt som har vært fast på alle hjemmekamper fra tidlig skolealder og har sin unge alder til tross lang fartstid i MIF-apparatet. Siden 2013 han har vært keepertrener i MIF-akademiet både på heltid og deltid.

- Og jeg har lært utrolig mye av mine forgjengere, sier Herman selv.

For som keepertrener har han samarbeidet med både Runar Nilsen, Erlend Madsen og Magnus Olsen.

- Særlig Runar har vært en voldsom inspirasjon. Jeg har utrolig respekt for alle tre og går til oppgaven med ydmykhet, forteller han videre før han legger til at han gleder seg til å jobbe med de spennende keeperemnene MIF nå har i stallen.

- For i tillegg til to dyktige målvakter i A-stallen har vi flere lovende sisteskanser også i akademiet, legger Herman til.

Allsidig person med mange roller i klubben

Foruten gjerningen som keepertrener i akademiet, har Herman også fylt mange andre roller i klubben. I 2016 startet han opp MIFs IFO (Idrettsfritidsordning) og ledet denne i to og et halvt år. Året etter dro han også i gang MIFs Summercamp sammen med Stian Nedberg og drev også dette tilbudet.

Kjetil André Bergh er daglig leder i MIF Fotball, og er veldig fornøyd med at Herman tar på seg ansvaret som keepertrener for klubbens A-målvakter:

- Vi er trygge på at han vil være med på å videreutvikle målvaktene våre. Herman er en lokal MIF-gutt som det har vært gøy å følge utviklingen på. Han har tatt kurs, lært av de mer erfarne og jobbet seg oppover. I tillegg er han rolig og stødig som person og vi setter veldig pris på den jobben har gjør for MIF. Vi er sikre på at Herman er rett mann på rett plass for oss nå.

Annonse fra Obos-ligaen: