Her kan du kjøpe MIF- mobildeksel

I samarbeid med Phonecases 3D har vi gleden av å presentere mobildeksler med unike MIF-motiver. Vi kan også tilby deksler som er 100 prosent Eco-vennlige.

Annonse:

Du kan velge mellom en rekke forskjellige design som passer til mange forskjellige mobilmodeller. Dette er den perfekte gaven til deg selv eller en MIF-patriot du kjenner.

Mange i MIF-familien er spesielt opptatt av å være miljøvennlige, så vi har også 100% resirkulerte Eco-vennlige mobildeksler med MIF-design! Disse dekslene er også billigere enn dekslene med 3D effekt. Dekslene har ulike motiv du kan velge i mellom, og du kan også legge inn egen tekst, f.eks navn eller kallenavn på flere av designene.

Klikk her for å kjøpe ditt mobildeksel.

Lanseringen av mobildeksler er et samarbeid mellom MIF -Fotball  og Phonecases3D som er et internasjonalt selskap basert i Sverige og startet av den norske gründeren Christian Nyborg. De er kjent for å produsere mobildeksler av høy kvalitet, med patentert 3D teknologi som gir de et unikt utseende.

Phonecases3D samarbeider med klubber som Valencia, Real Betis, Lille, Sporting de Portugal og ikke minst Real Madrid. I tillegg til de aller fleste norske topp-klubbene i Eliteserien og OBOS ligaen, f.eks LSK, Molde, RBK, Strømsgodset. Snart lanseres også nye «mobile accessories» produkter med MIF-design på denne siden.

Designene er eksklusive og er skreddersydd for klubbene de leverer til. Hver enkelt kunde kan velge sitt eget design med klubben farger, logo eller spillere- og kan i tillegg gjøre mobil dekslet personlig med sitt eget navn/ kallenavn eller personlig tekst. 

De nye mobildekslene får du kjøpt i MIFshop og via vår egen nettbutikk:

Klikk her for å kjøpe ditt mobildeksel.

I utvalget finner man klubblegender og noen av dagens profiler, stadionbilder og flere klubbvarianter. Nye design vil også legges til etter hvert.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 07.04.2021, oppdatert: 08.09.2022
Skrevet av: MIF Fotball