Henter to svensker

Mjøndalen forsterker før seriestart med to Allsvenskan-spillere.

Annonse:

Mjøndalens sportssjef, Kenneth Karlsen, har i vinter hevdet at klubben leter etter forsterkninger både bak og foran på banen. Nå er to midlertidige løsninger på plass - med bare fem dager igjen til seriestart. Begge spillerne kommer på lån frem til 15. juli.

Sebastian Starke Hedlund (22 år)

Representerte Sverige under OL i 2016 og var tre år i Schalke som aldersbestemt spiller. Kan spille både midtstopper og back. Var også innom GAIS før han gikk til Kalmar.

Mahmoud Eid (24 år)

Angriperen, som har både svensk og palestinsk pass, har siden 2014 representert det palestinske landslaget. Ble hentet til Kalmar fra Åtvidaberg i 2016 og står med 25 kamper i Allsvenskan.

- Grunnen til at vi henter Sebastian og Mahmoud er at vi ønsker å forsterke forsvaret og angrepet. I tillegg trenger vi bredde i troppen. Disse to har vi god oversikt over og tror de vil passe godt inn hos oss, sier Karlsen.

Men det er høyst usikkert om de to nysigneringene blir å se i seriestarten på mandag.

- Vi jobber med å få de spilleklare, men det er ikke sikkert vi rekker. Uansett kommer de og har sin første trening med oss på lørdag og vil uansett være klare til bortekampen mot Viking i andre serierunde, sier Karlsen.

Annonse fra Eliteserien: