Henter midtbanespiller fra Start

Isaac Twum (22) bytter ut gult med brunt.

Annonse:

Torsdag ble det klart at ghanesiske Isaac Twum forlater Start drøye tre måneder før kontrakten utløper og har signert en avtale med Mjøndalen som varer ut 2022-sesongen.

- Vi er svært godt fornøyd med å få inn en Isaac foran en viktig sesonginnspurt. Det gjenstår 12 kamper og vi gjør vårt ytterste for at det skal bli Eliteserie-spill også i 2021 på Consto Arena. Isaac tilfører oss kvalitet sentralt på midtbanen og er en spiller vi har tror kan bli både en viktig spiller for Mjøndalen, men også god nok for større ligaer. Han er fortsatt ung og sulten og passer godt inn både i det korte og lange perspektivet vårt, sier sportslig leder i MIF Fotball, André Nevstad.

Twum ble hentet til Start i 2018 etter å ha imponert i 2017 Wafu Cup of Nations. Hans hjemland Ghana vant den afrikanske turneringen og Twum ble kåret til turneringens beste spiller. Siden den gang har Twum representert a-landslaget til Ghana ved én anledning.

I årets Eliteserie står Twum med 10 kamper og ett mål. 22-åringen ble matchvinner i 1-0-seieren til Start over Aalesund.

Twum får sin første treningsøkt med Mjøndalen torsdag og er ventelig klar for spill i den brune drakta allerede kommende søndag når Viking gjester Consto Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: