Henter hurtigtog

Fredrik Brustad går fra blått til brunt.

Annonse:

Fredag ble det klart at den rutinerte lynvingen Fredrik Brustad melder overgang fra Molde til Mjøndalen. 29-åringen var i vinter på utlån til skotske Hamilton Academical, hvor han for en drøy måned siden spilte kamp mot Celtic.

- Jeg valgte Mjøndalen fordi de viste såpass stor interesse og ville satse på meg. De tilbyr et bra opplegg og er en klubb med mye lidenskap og gode verdier som passer meg bra, sier Brustad.

Brustad signerte en kontrakt med Mjøndalen som binder ham til klubben i de neste tre årene.

- Vi er svært godt fornøyd med at Fredrik har valgt å signere for oss. Han tilfører oss mye offensiv kvalitet og rutine som vi har behov for i returen til Eliteserien. Vi ønsker Fredrik velkommen til Mjøndalen, og takker samtidig Molde FK og agent Espen Røbekk for godt samarbeid vedrørende avtalen, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Brustad har over 200 kamper bak seg fra Eliteserien (Molde og Stabæk) og Allsvenskan (AIK). Oslo-gutten slo gjennom for fullt i Stabæk i 2014 og gikk deretter til storklubben AIK i den svenske hovedstaden. Han står med småpene 49 mål på sine 211 opptredener på toppnivå.

- Det er fantastisk å lande en slik signering i kamp mot store klubber. Fredrik har en kjempegod CV og er en kraftfull og rask angriper som har den unike kombinasjonen av å være både høy og rask. Han er en spillertype vi har lett etter og derfor er det veldig hyggelig å få han inn i troppen, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Det er ventet at Brustad gjennomfører sin første treningsøkt med Mjøndalen mandag kl 14 på Consto Arena.

Annonse fra Eliteserien: