Jervs Daniel Arrocha etter kampen mellom Jerv og Strømsgodset på Levermyr stadion i Grimstad. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Henter forsvarsspiller fra Eliteserien

Danske Daniel Arrocha blir en del av MIF Fotball ut året.

Annonse:

Dansken er midtstopper og kommer fra Jerv, hvor han har vært på banen i femten av klubbens eliteseriekamper i 2022. Han kom til sørlendingene fra Øygarden FK før 2021-sesongen og har vært fast på laget som altså sendte Brann ned i en dramatisk kvalifiseringskamp i fjor. Han er kjent for å være en stabilt god forsvarsspiller som også er en tydelig leder både på og utenfor banen.

- Han er god til å lese spillet, har bra fart og tar gode avgjørelser med ballen i beina, forteller Kevin Nicol, som er fornøyd med at klubben nå får inn en spiller med såpass mye erfaring.

- Han har startet tolv kamper i Eliteserien i år, så han har med seg en erfaring som vil styrke stallen vår i resten av sesongen. I tillegg er han flink til å sette krav til omgivelsene og liker å ta ansvar. Jeg er veldig fornøyd med at vi får Daniel til klubben, legger Kevin til.

Kjetil A. Bergh, som er fungerende daglig leder i MIF, skyter inn fra sidelinjen at han ønsker å rose Jan-Remi Dalen for arbeidet han har lagt ned med denne overgangen.

- Uten hans bidrag er det ikke sikkert vi hadde fått denne avtalen i boks, sier Bergh og legger til at klubben også har mottatt eksterne midler for å muliggjøre dette.

Vi ønsker Daniel Arrocha velkommen til klubben!

Annonse fra Obos-ligaen: