Henter dansk dynamitt

Tonny Brochmann (29) går fra Stabæk til Mjøndalen.

Annonse:

Danske Tonny Brochmann er klar for spill i den brune drakta. Den offensive midtbanespilleren kjøpes fri av Stabæk og spiller høstsesongen i Mjøndalen.

Dette er en stor signering av Mjøndalen

— Vegard Hansen

- Vi har kikket etter spillere som forsterker oss - noe som er ganske vanskelig. Men da navnet hans dukket opp fant vi raskt ut at dette var en spennende mulighet. Tonny har 15 kamper fra start i Eliteserien i år og scoret 8 mål i samme divisjon i fjor. Vi er sikre på at han blir en viktig bidragsyter for oss når vi skal kjempe om opprykk. Selv om vi nå er enige om en avtale ut sesongen så er vår intensjon helt klart at Tonny blir hos oss lenger, sier sportslig leder, Kenneth Karlsen.

Brochmann kom til Norge i 2011 og spilte flere år for Sogndal i Eliteserien. Veien videre gikk via Sandnes Ulf og til Jerv før han ble hentet av Stabæk foran 2017-sesongen.

- Han er en spiller vi kjenner godt fra tiden hans i Jerv, Sandnes Ulf og nå sist i Stabæk. Han er en veldig god offensiv midtbanespiller med gode ferdigheter. Målfarlig, kvikk, fotballklok og har et godt skudd. Han har alltid lagd vanskeligheter for oss når vi har spilt mot han. Dette er en stor signering av Mjøndalen, sier hovedtrener, Vegard Hansen. 

Tonny Brochmann

  • Alder: 29

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Stabæk, Jerv, Sandnes Ulf, Sogndal, AC Horsens

  • Antall kamper/mål Eliteserien: 101/18

  • Antall kamper/mål OBOS-ligaen: 51/10

Annonse fra Obos-ligaen: