Helsprekk mot Molde

Fredrik Brustad scoret endelig igjen, men kampen huskes best for to straffesituasjoner.

For på stillingen 1-0 til Mjøndalen skjedde det som snudde kampen. Sondre Liseth går i bakken inne i feltet da han åpenbart blir holdt av en Molde-spiller. Dommeren vinker spillet videre. Molde rusher i angrep mot et ubalansert Mjøndalen. Martin Ellingsen setter ballen i mål.

Kun tre minutter etterpå fosser Brik Risa inn i feltet. Martin Rønning Ovenstad går i duellen og Risa går i bakken. Straffespark, mente dommeren. Linja var plutselig en helt annen for pipeblåseren enn det var bare noen minutter tidligere. 1-2 til Molde.

Deretter kom enda et mål til Molde. Men da hadde lufta gått helt ut av Mjøndalen, som jobbet heroisk frem til kvarteret gjensto.