Hellum avgjorde overtidsdrama

Andreas Hellum ble den store helten i 2-1-seieren over Start.

Mjøndalen åpnet kampen med mål allerede før spilte fem minutter. Boye står perfekt plassert alene i feltet og banker inn 1-0 ledelsen etter at headingen til pelle går i stanga og så til retur.

De brune pleier å styre det meste på Isachsen men et såpass over tak på et lag er sjelden kost for hjemmelaget. Holder de dette nivået også andre omgang bør vi også kunne se flere mål selv om Mjøndalen burde ledet med flere enn ett mål til pause.

Jevnere andre omgang

Andre omgangen ble mer jevn, selv om Mjøndalen fortsatte med mye angrep så var Start mer med, Start hadde sine sjanser på cornere og var farlige der, men det var på et innlegg de scorte ved Aboubakar som fikk stå helt fri på bakre og pirke inn utlikningen kun fem minutter før slutt.

Matchvinner Hellum

Andreas Hellum mottar ball like ved kanten av 16 meteren etter et flott angrepsspill av de brune og triller den iskaldt i hjørnet bak en Opdal i Start buret som må kapitulere for siste gang i kampen.

Hjemmelaget tar med seg en god opplevelse etter cuptriumfen mot laget litt lenger ned i elva og minsker avstanden opp til de øvrige lagene på tabellen.

Ha en god 1.pinsedag videre alle brune venner!

Mjøndalen - Start 2-1 (1-0)