Hektiske dager for akademiet

Mye aktivitet på forskjellige arenaer

Annonse:

Vi er midt i en svært hektisk periode for alle i Akademiet med stor aktivitet på alle fronter.I helgen som var hadde vi lag både i Skien og Bergen samt flere hjemlige aktiviteter.

I Skien var det G14 elitetiltak (U15 2005) hvor vi møtte Kristiansund, Aalesund, Odd og KFUM. Fasit ble en seier og 3 tap og bortsett fra en smell mot Aalesund var det tette jevne kamper, noe som bekrefter at 2005 kullet også begynner å nærme seg nasjonalt nivå. Spilllere som deltok var fra følgende klubber i vår region:

Heradsbygda - Andreas Frøshaug, Travis Hernes, Erik Osimili
ROS - Joakim Sandbo, Tobias Kalvang, Noah Larsen Vonstett, Mathias Lobben.
Åssiden - Sondre Ringdal.
Norderhov - Eivind Støa.
Stoppen - Sondre Granaas, Andreas Fotland.
Sigdal - Steffen Eidal.
IBK - Thomas Heyerdahl.
Mjøndalen - Sebastian Troung, Chrisander Sørum, Nicholas Green.

Vi takker alle klubber som lar oss låne spillerne til bl a slike tiltak som vi håper de får god læring og utvikling fra.

I Bergen var det G16 elitetiltak (U17 2003,2004) hvor det også var 4 jevne kamper. 1-1 mot Kristiansund, 0-1 mot Sandnes Ulf, 0-1 mot KFUM og 0-4 mot Godset. Laget tar steg med et ungt lag og gleder seg nå til seriestart i Nasjonal G16 16 april. Gruppa er forøvrig forsterket med 2 nye 2003-spillere i mars hvor Sondre Hakavik fra Kongsberg og Lavrans Borgen fra Stoppen er tatt opp i Akademiet.

Søndagsaktivitet her hjemme var det også, med Sparebanken Øst Extra i Mjøndalshallen kl 0930 ( alder 7-10 år ) og Satellitt Eiker kl 1100
( alder 12-13 år 2007, 2006). Satellitt økta med 20 dedikerte spillere fra lokale klubber; Vestfossen, IBK, MIF, Eiker Kvikk, Vikåsen.

Vi gratulerer akademispiller Armin Duric (U17) som lørdag startet U15 landskamp for Bosnia mot Makedonia.

Kommende helg er det fullt trøkk igjen; Lørdag og søndag er vi arrangør for G15 elitetiltak her på Consto Arena, mens vi deltar på G13 elitetiltak på Hamar er for 2006 kullet. Nevner også at vi er med og arrangerer UEFA B keeper kurs på Vikåsen lørdag/søndag som kommer. Lørdag er det også serieåpning i 3.divisjon hvor flere av U19-spillerne vil være i aksjon.

 

Annonse fra Obos-ligaen: