Hansens hat-trick ga tre poeng

Sebastian Hansen ble den store helten da Mjøndalen 2 slo Konnerud 3-0 hjemme mandag kveld.

MIF 2 - Konnerud 3-0 (3-0)

På en kjølig aften var det Sebastian Hansens tre skåringer som varmet mest, og det ble til og med ekte hat trick i løpet av kun tretten minutter i første omgang. Etter 18 minutter kom han igjennom i midten etter at vi endelig fikk litt fart i ballen og dermed klarte å nedkjempe Konneruds kompakte forsvarsledd.

Vi måtte vente kun sju minutter på neste Hansen-mål. Et gjennomspill fra Tobias Karlsen havnet hos Mjøndalens nummer ti, som iskaldt satte ballen i lengste hjørne. Snaut 32 minutter var spilt da 3-0 kom, og det var igjen en imponerende og iskald avslutning som utspilte Konneruds målvakt.

3-0 var et fortjent pauseresultat. Konnerud skapte lite eller ingenting i 1. omgang, og vårt nivå falt dessverre litt i andre omgang. Vi hadde mange muligheter til å øke ledelsen, men klarte ikke lage flere mål, til tross for til dels store sjanser.

Med tre nye poeng henger rekruttene fortsatt med i opprykkskampen når det gjenstår tre serierunder igjen i 4. divisjon. Det er fortsatt bare ett poeng opp til Åssiden, som vant sin kamp mot Hønefoss 2 hele 6-1 samme kveld, og Hallingdal halser etter på tredjeplass, ett poeng bak oss. Dette var MIF2s siste hjemmekamp for året, og på lørdag venter tur til Svelvik før vi avslutter borte mot Steinberg og Hallingdal de to siste søndagene i oktober. Ta gjerne turen og støtt gutta i kampen for