Hære Autoservice AS inn som ny samarbeidspartner

Varmt velkommen til Mekonomen Bilverksted Mjøndalen Strandveien 29! Neste år blir de å finne som Mjøndalen Fotballs nye samarbeidspartner

Annonse:

Hvorfor skal du velge Hære Autoservice? 

Med kunden i fokus gir vi deg alltid en helhetsløsning som dekker dine behov og forenkler ditt verkstedbesøk. Vi utfører alltid service og reparasjon i henhold til bilfabrikantens anvisninger. Det betyr at du opprettholder fabrikk- og nybilsgaranti på bilen og alltid får stempel i serviceheftet.

- Hære Autoservice ønsker å levere arbeid med høy kvalitet og god service for at din bil skal være i trygge hender. Har du spørsmål angående din bil så er du alltid velkommen til å komme innom oss. Vi startet som et lite Mekonomen bilverksted for 3 år siden, men nå har vi vokst i både areal, mannskap og avdelinger. Vi tilbyr reparasjon, service, dekk og EU kontroll til alle bilmerker, samt ruteskift i vår Cary Bilglassavdeling, sier daglig leder Kjell-Olav Hære.

Har god tro på at MIF vil være en god partner i bygda

- Vi ønsker å være med på å støtte sporten i lokalsamfunnet og Mjøndalen er et klart valg for oss da vi ser på dette som et godt grunnlag for lokal støtte begge veier. Vi gleder oss over samarbeidet og har god tro på at MIF vil være en god partner for oss i bygda. Vi håper på enda flere mjøndølinger og supportere som gode kunder av oss i årene fremover sier daglig leder, Kjell-Olav Hære. 

Skal levere tilbake 

- Fantastisk at Kjell - Olav  og Hære Autoservice har trua på oss. Klubben er i en meget spennende fase og vi takker for tilliten Kjell-Olav viser oss med at de ønsker sponsorsamarbeid. Vi skal levere tilbake god synlighet, borteturer, sponsor-cup og nettverksmøter som vi håper Hære Autoservice vil nyte godt av, sier Morten Sørlie i Mjøndalen Fotball.

 

Annonse fra Obos-ligaen: