Hadde fortjent mer mot FFK

Årets første bortekamp endte med uavgjort.

Vegard Hansen hadde endret på tre plasser fra serieåpninga da Fredrikstad ventet på bortebane. Inn på laget kom Christian Gauseth, Jibril Bojang og Sondre Solheim Johansen. De erstattet henholdsvis Kingsley Olie på høyre kant, Simonas Stankevicius på topp og Petter Martinsen i forsvar.

Boye med hodet

Første omgangen bød ikke på de store opplevelsene. Amahl Pellegrino fikk en gylden mulighet helt i starten, men var ikke presis nok med avslutningen. FFK traff nettveggen med et frispark. Og det var stort sett det som skjedde.

I andre omgang åpnet det seg noe mer opp. Hjemmelaget var skumle på dødball og fikk ledermålet ved innbytter Ulrik Flo. Kort tid etter kom heldigvis utligningen. Pontus Silfwer stilte siktet på høyresida og traff en umarkert Ousseynou Boye inne foran mål. Han stusset ballen utmerket i lengste hjørnet. Da var det plutselig 1-1,

Passe fornøyd trener

Gjennom store deler av kampen var det Mjøndalen som førte spillet, men litt for sjelden ble det sjanser ut av alt ballinnehavet. I stedet var det Fredrikstad som var aller nærmest å score vinnermålet. Nok en dødball truet MIF-forsvaret. George Bokwe fikk en finger på Flos avslutning før ballen gikk i stolpen.

-  Jeg er sånn passe fornøyd. Ett poeng er mye bedre enn null. Fredrikstad hadde lite å komme med bortsett fra dødball og jeg synes vi var det beste laget utpå der. Uansett er jeg fornøyd med å ta med meg ett poeng fra Fredrikstad, sa Vegard Hansen etter kampen.

Amahl Pellegrino syntes også at det var en godkjent kamp fra de brune.

- Vi klarer ikke å skape så mange klare sjanser, men vi spiller solid. Det ble mye nesten foran mål. Men uavgjort er bra, sa "Pelle".