Gutta gjorde jobben!

Et kanonskudd av et frispark fra Quint og to innlegg fra Jokke var tunga på vektskåla da gutta henta tre nye bortepoeng.

Annonse:

HamKam - MIF 1-3 (0-2) 
0-1: Quint Jansen (13)
0-2: Selvmål (19)
0-3: Oliver Occean (51)
1-3: Simen Nordli (66)

Gult kort:Lars Brotangen, HamKam


MIF: George Bokwe - Alexander Betten Hansen, Quint Jansen, Sondre Solholm Johansen, Vetle Dragsnes - Christian Gauseth, Jonathan Lindseth, Tonny Brochmann (Mads Gundersen fra 76.)  - Mathias Fredriksen (William Sell fra 73.), Joackim Olsen Solberg, Olivier Occean (Alfred Schriven fra 90.)

De brune tok kjapt tak i kampen på Briskeby og satte gjestene under press, og betalinga kom i form av dødballmål. En 11 mann stor mur var ikke noe hinder for vår nederlandske stopperbauta som hamra ballen opp i krysset. Bare 5 minutter seinere var det Jokkes fintfølende venstrefot som nærmest traff en forsvarsspiller hos HamKam og dermed dobla ledelsen.

En kampstart vi så absolutt kunne godkjenne!

Vertene kom mer inn i kampen etter dette, men fikk ikke kommet til de store sjansene, og Vegard kunne ta med seg gutta inn til pause med en fin tomålsledelse.

Olivier har ikke fått nettkjenning på en stund, men endte den tørkeperioden da han breisida Jokkes perfekte frispark. En betryggende tremålsledelse gjorde godt for tilreisende mjøndølinger som hadde møtt opp i godt monn. Men som i første omgang tok også nå HamKam over av banespillet, og noen av våre gutter virka litt tomme for krefter. Reduseringa kom halvveis i omgangen, men gutta gravde litt djupere og hadde relativt bra kontroll inntil dommeren blåste av for full tid.

Dermed har MIF sikra seg et glimrende utgangspunkt foran de to siste serierundene, og vi håper alle med brunt hjerte kommer på Isachsen kl 1200 på søndag!

Annonse fra Eliteserien: