Gradvis forbedring

Vi har bedt Kevin om noen ord før Skeid-kampen. Og selv om han gjerne vinner kamper, satser han på å slippe mer dansing foran fansen.

Annonse:

Generelt

- Vi har gradvis forbedret oss som lag underveis i sesongen. Vi får spillere tilbake fra skade som har styrket oss på flere områder. Kommunikasjon, tilstedeværelse og vinnermentalitet var på plass mot Raufoss, og dette gjorde at vi spilte en fantastisk match. Mest gledelig var det å se at vi hadde selvtillit til å spille i trangt med mange løp foran ball. Jeg er også veldig imponert over gjenvinninger, spesielt i første omgang.

Treningsuka:

- Fokus denne uka har vært å bygge på det vi gjorde mot Raufoss: Pasninger offensivt og løp gjennom motstanders forsvar. Defensiv struktur vil også være viktig med tanke på at det er bortekamp vi står overfor, men vi ønsker å være offensive.
 

 

 

Om Skeid

-Skeid er et lag som liker å spille fotball i alle ledd, og kan være veldig gode når de får det til. De har hatt noen sterke resultater denne sesongen, men det har blitt litt opp og ned for dem. Det er ingen tvil at de ønsker å slå tilbake etter 1-4 mot Start og 0-5 mot Kongsvinger.

 

Om spillere som kommer tilbake fra skade


- Jeg må spesielt nevne Syver og Skogen som spilte så bra etter å ha vært ute lenge med skade. De har jobbet knallhardt for å komme tilbake og vi så de gav absolutt alt mot Raufoss. Vi trenger sånne typer i laget, det gir energi og fryktløshet. Med Jokke og Sveen sentralt og Bringaker på vei tilbake, begynner vi å se sterke ut. Det gir oss bedre muligheter til å endre kampbilde fra benken. 

 

 

 

Hyller fansen

- Supporterne er utrolig lojale. Jeg har aldri kommet over lignende noe annet sted i Norge. Vi har dem i ryggen uansett om det går bra eller dårlig. Alle i klubben er utrolig takknemlige for støtten de viser oss. På det personlige plan så må jeg le litt, jeg liker å vinne men håper det er siste gangen de ber meg om å danse.
 

Bygge på prestasjon

-Det er fremdeles mange poeng å spille om, så fokuset vårt er å bygge på prestasjon, utvikle spillere og spille med offensiv mentalitet de siste 22 kampene. Om vi klarer å vise samme trøkk og innstilling i resten av kampene så er jeg sikker på at dette blir en flott sesong. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annonse fra Obos-ligaen: