Godt nytt år

Annonse:

Kjære alle venner av Mjøndalen Fotball!

Vi er nå inne i den siste dagen av 2023, og det er på tide å ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år.

Nå er det to måneder siden jeg kom inn dørene på Consto Arena, og jeg har trivdes fra første sekund. 

Vi er heldige som har så utrolig mange frivillige, supportere, folk som er glad i klubben og en sportsavdeling som hver eneste dag jobber for å bli litt bedre.

 Jeg er tilhenger av at vi må ha en åpen kommunikasjon, og det er ingen hemmelighet at året 2023 har vært et tøft økonomisk år for MIF Fotball. Vi må sikre alt vi gjør og sørge for at vi driver klubben økonomisk sunt. Det tror jeg vi vil se resultater av allerede i 2024.

Skal Mjøndalen Fotball etablere seg på øvre halvdel i OBOS-ligaen og kanskje rykke opp til Eliteserien igjen, er vi nødt til å bli en klubb som produserer og utvikler talenter. Så kan vi selge disse videre til større klubber for at vi skal kunne opprettholde den sportslige satsingen vår.

Sondre Granaas er et utmerket eksempel på den ekstremt dyktige jobben som gjøres i Sparebanken Øst-Akademiet og i teamet til BP og Kevin.

Sesongen 2024 blir ekstremt spennende og gutta er avhengig av så mye støtte som mulig både på hjemme- og bortekamper. Jeg håper å se mange gledesscener på Consto Arena neste år og jeg tror at vi kan sammen skape mange minnerike øyeblikk.

Døra mi er alltid åpen, og alle er hjertelig velkomne innom kontoret for en kaffekopp! Vi er helt avhengig av tilbakemeldinger fra dere som er glad i klubben for at vi skal kunne utvikle den videre.

 Godt nytt år alle sammen.

Håvard Kleven/Daglig leder

Annonse fra Obos-ligaen: