Glitrende samarbeid

Glitre Energi viderefører avtalen med Mjøndalen Fotball.

Annonse:

Glitre Energi (tidligere EB) er en mangeårig sponsor av Mjøndalen Fotball. Nå forlenger strømleverandøren samarbeidet med klubben.

- Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Mjøndalen. Vi er opptatt av å satse på både topp og bredde i lokalmiljøet, og det får vi anledning til i Mjøndalen. Det er fint å se den positive posisjonen MIF har opparbeidet seg over mange år i bygda og i et bredere nedslagsfelt. Det gjør det enda mer spennende og interessant å samarbeide med klubben, sier ansvarlig for merkevare og sponsing i Glitre Energi, Merete Bronsta.

Ikke Glitre Energi-kunde? Bytt i dag og støtt breddefotballen i MIF med 500!

Glitre Energi er også delaktig i MIFs sponsorpool og nettverkstreff. Der opplever de å få godt utbytte av samarbeidet.

- Det er viktig for oss som klubb at sponsoravtaler ikke oppfattes som almisser. Naturligvis har alle avtaler et samfunnsmessig perspektiv, men det skal også være lønnsomt gjennom et utvidet kontaktnett. Glitre Energi er et glitrende eksempel på nettopp det, sier markedssjef i Mjøndalen Fotball, Ole Sivertsen

Leder for bedriftsmarkedet i Glitre Energi, Runar Johnsen, opplever økt kundetilgang og roser samarbeidet med klubben.

- En viktig dimensjon for oss i sponsorsamarbeidet er at dette kan bidra til at vi lykkes med forretninger. MIF er flinke til å legge til rette for møteplasser for oss som er opptatt av å lykkes med salgs- og markedsarbeid. Det siste året har vi hatt en fin utvikling og vi har fått nye kunder gjennom sponsornettverket. Vi skal jobbe målrettet for at det skal fortsette slik framover, sier Johnsen.

Selv om mange av MIFs samarbeidspartnere har byttet til Glitre Energi som strømleverandør, håper klubben det blir enda flere i 2018.

- Som den lokale strømleverandøren, er vi opptatt av lokalt samarbeid og lokal verdiskapning, da passer det bra å være involvert i Mjøndalen. Vi gjør det enkelt for våre kunder med å ta gode miljøvalg når de velger strømleverandør, og er konkurransedyktige på pris, sier Johnsen.

Annonse fra Eliteserien: