Gikk på en LSK-skrell

Lite stemte i treningskampen mot Lillestrøm. Vertene vant hele 5-1.

Lørdag gjestet Mjøndalen LSK-hallen for en treningskamp mot Lillestrøm. Hjemmelaget rykket som kjent ned til OBOS-liagen i fjor høst/vinter.

Og du gulkledde tok godt for seg i åpningen av kampen. Innen sju minutter var spilt så hadde de scoret både én og to ganger. Nysignerte Sosha Makani måtte se at ballen trillet inn bak han. Selv kunne han gjøre lite med baklengsmålene. Forsvarsfireren derimot, slet med et agressivt LSK-lag som fyrte på alle sylindre.

Det tredje målet kom innen kvarteret var spilt. Også denne gang var det Lillestrøm som fant vei gjennom MIF-forsvaret.

Mens LSK traff på alt de foretok seg, hadde ikke Mjøndalen marginene på sin side. Både Lars Olden Larsen og Stian Aasmundsen kom uhyre nære et mål før pause. Sondre Liseth traff bedre. Målet kom etter en flott opprulling på høyre side hvor Olden Larsen slo en lissepasning Liseth inne i boksen.

Thomas Lehne Olsen ville også på scoringslista og nettet første omgangs siste mål. 4-1 til pause.

Detbutant Kristoffer Nesse Stephensen og Makani gikk av til pause og ble erstattet av Joackim Olsen Solberg og Miguel Vieira. Flere bytter ble foretatt etter timen spilt, men noen stor omgang ble det ikke

To minutter før full tid ble vondt til verre da Lillestrøm scoret sitt femte. Og 5-1 ble sluttresultatet i en kamp hvor LSK var svært effektive og gode, mens Mjøndalen var i det gavmilde hjørnet.

Lillestrøm - Mjøndalen 5-1 (4-1)