Generalsponsor forlenger

Blink Hus Sigdal går inn i sitt fjerde år som generalsponsor for Mjøndalen IF Fotball. 

Annonse:

Blink Hus Sigdal har i førti år vært en aktiv og solid aktør innen boligmarkedet, og ble etablert av Kristian Vidvei og Gisle Knudson (Eggedal Sag) i 1983 i Sigdal kommune. De ble medlemmer av Blink Hus-kjeden (da Byggeringen) allerede i 1986.

Fra å være to ansatte i 1983 er det i dag 29 ansatte i Blink Hus Sigdal, og totalt sysselsetter de over 70 personer, iberegnet alle underentreprenører. Dette er stabile og godt erfarne underentreprenører, mange har vært med siden starten i 1983.

Allerede i 1991 startet Blink Hus Sigdal med elementproduksjon, og var en av de første i kjeden som gjorde dette. Fram til 2010 hadde firmaet sitt hovedsete i Nedre Eggedal. I tillegg hadde de i løpet av denne tiden avdelingskontorer både i Røyken og Asker. 

I januar 2010 flyttet de imidlertid til nytt hovedkontor i Bruveien 12, Krokstadelva. Hele administrasjonen ble samlet under samme tak, og kun produksjonen ble værende igjen i Sigdal. I dag eies Blink Hus Sigdal av Gunbjørn Vidvei og Eggedal Sag.

Blink Hus Sigdal: - Viktig å støtte lokalmiljøet

- Det er imponerende det MIF har fått til med små ressurser og hvordan det jobbes i hele klubben fra topp til bredde, forteller Vidvei, som legger til at det for Blink Hus Sigdal er viktig å støtte opp om lokalmiljøet. I tillegg assosieres de gjerne med MIFs slagord «Lagånd, innsats og kameratskap». 

- MIF Fotball er flaggskipet i lokalmiljøet og vi gleder oss til å dele oppturer og nedturer sammen på Consto Arena også i 2024, legger Vidvei til.

Salgs – og markedssjef i Mjøndalen IF Fotball, Morten Sørlie forteller at dette er en stor avtale for Mjøndalen, og viktig for å styrke videre sportslig satsning. 

- At Blink Hus Sigdal forlenger nå tross dyrtid og høyre renter er vi veldig stolte av, og gleder oss til å fortsette samarbeidet også i 2024.

Vi takker Blink Hus Sigdal for støtten!

 

-- 

Annonse fra Obos-ligaen: