Gauseth forlenger kontrakten ut 2021

Det er med stor glede Mjøndalen IF kan kunngjøre tidenes U-sving i senvinterens store fotball-snakkis. Etter fornyet dialog gjennom påsken, er ny kontrakt signert.

Annonse:

Både Mjøndalen IF og Christian har bidratt for å komme til enighet. I tillegg har eksterne støttespillere hjulpet til for å få landet en avtale.

Christian Gauseth sier: Det er ikke lett å sette ord på den gleden jeg kjenner på. Jeg vil likevel forsøke: Mitt livs største øyeblikk har alle én fellesnevner: Mjøndalen IF. Jeg har hele tiden vært tydelig på at min motivasjon og sult på å oppleve mer med Mjøndalen, er enorm

Derfor gleder jeg meg nå stort til å komme i gang for fullt. Jeg har savnet både trenere og spillere hver eneste dag, hele vinteren, selv om jeg har trent hardt og målrettet. Nå ser jeg fram til gjensyn med det fellesskapet som betyr så mye for meg.

Jeg vil rette en spesiell takk til klubbens lojale sponsorer og supportere. Jeg har alltid følt på en forpliktelse om å gi alt for dem. Den følelsen har, om mulig, blitt enda sterkere. Jeg kan love at alt jeg har, og alt jeg er, skal rettes inn i arbeidet for klubben og for at vi skal nå målene våre. 

Selv om vi hver for oss kan være gode, er det når vi jobber sammen at magien skapes. Dette er nok et eksempel på at når sponsorer, bygd, klubb og spillere går sammen, lar vi oss ikke stoppe. Det er lov å drømme om store ting, selv for en liten bygd. Vi har vært nederlagsdømt før, og vi har gjort spådommene til skamme, selv om det ofte har kostet. De siste årene er det når ting har sett som mørkest ut, at vi har gravd oss opp fra dypet. 

Det har vi planer om å gjøre også i 2021. Med alle mann på dekk.

Vegard Hansen sier: Vi har hele tiden ønsket å ha Christian med også i 2021, så jeg er glad og lettet over at dette endelig løste seg. Christian er vår kaptein - en leder som stiller krav i trening og som gir medspillere trygghet og litt ekstra selvtillit i kamp. Han spiller med en autoritet som smitter over på de andre og som gir hele laget en ekstra ryggrad. I tillegg er han en markant profil i norsk fotball, som stort sett profilerer Mjøndalen på en positiv måte.

Andrè Nevstad sier: Christian har vært i klubben i lang tid, han har vært viktig og satt tydelig sport etter seg, at det har skapt engasjement rundt hans videre fotballfremtid er ikke overraskende. Christian blir viktig for oss også i 2021, vi har underveis snakket godt sammen og hatt et felles ønske om å få dette til - og vi er veldig godt fornøyd med at Christian blir med oss videre.

Annonse fra Eliteserien: