Fredrikstad neste motstander

Norges nest mestvinnende klubb gjester Consto Arena søndag

Annonse:

Etter 3 sesonger i Postnord ligaen sikret laget fra plankebyen seg opprykk til Obosligaen på overbevisende måte i 2020. Klubben har gjennom historien vunnet 9 seriemesterskap og 11 cupmesterskap og hører normalt hjemme i toppen av norsk fotball.

Etter noen trøblete sesonger er det ny giv i klubben under trener Bjørn "Bummen" Johansen. Troppen er før sesongen styrket med den rutinerte midtbanespilleren Olav Øby og Alexander Betten Hansen som forlot oss etter fjorårsesongen.

I sin første og hitill eneste treningskamp for året vant rødbuksene solide 4-1 mot Ullensaker/Kisa. Laget avsluttet med både fysio og fysisk trener på banen!

Etter 9 mål på to kamper og mange gode prestasjoner er det en smilende Vegard Hansen som gleder seg til seriestart om dagen. To solide seire mot Grorud og Sandefjord har gitt både trenerteam og fansen optimisme.

- Vi har fokus på det samme som i de to foregående kampene. Frispilling bakfra, offensivt press, løpskraft, døballkraft og relasjoner, sier hovedtreneren. 

Dette er den 3 kampen på 9 dager og det vil fortsatt være viktig å matche spillerne forsiktig og fordele spilletid. Og ikke minst gi ungutta verdifull matching mot gode motstandere, med tett kampprogram framover er det bruk for en bred stall.

Fra start av i morgen vil flere av de unge få muligheten, mens de mer rutinerte vil byttes inn ved pause eller utover i 2.omgang.

Når det gjelder skader så er Syver fortsatt ikke kampklar. I tillegg hviles Isaac, Stian, Erik og Alfred som sliter med smårusk.

Kampstart på Consto Arena er kl 14.00. Kampen kan du se på VGTV.

NB: For treningskamper i kommuner med tiltaksnivå A og B er det kun spillere, dommere og støtteapparat som kan være tilstede. Det gjør at vi dessverre må holde våre treningskamper stengt for både tilskuere og media. Vi kommer tilbake med ny informasjon dersom dette forandres.

Annonse fra Eliteserien: