Fortsetter som akademisjef

Arne Marcussen takket ja til en ny kontrakt.

Annonse:

Det var i midten av oktober at klubben lyste ut stillingen som sjef for Sparebanken Øst Akademiet (U15, U17 og U19). Arne Marcussen hadde hatt stillingen siden sommer 2017 og ledet akademiet frem til to stjerner i akademiklasifiseringen. Da takket han nei til en forlengelse, før han nå har valgt å forlenge med klubben i stedet.

- Siden klubben ønsket å ha meg med videre som leder av Sparebanken Øst Akademiet og at vi sammen fikk gjort justeringer på avtalen, var valget enkelt for min del. Det blir nå frigjort tid til å kunne prioritere sport i større grad og jeg ser virkelig frem til å kunne bidra til å utvikle Sparebanken Øst Akademiet ytterligere, sier Marcussen.

Sportslig og administrativ leder, Kenneth Karsen, er veldig fornøyd med å forlenge med Marcussen.

- Vi har snakket godt sammen de siste ukene og blitt enige om at vi fortsetter samarbeidet. Vi har sammen endret litt på rollen, slik at det blir mer tid til å jobbe med spiller- og trenerutvikling, som er det aller viktigste i vårt akademi. Jobben inkluderer også Buskerudmodellen, som er et viktig satsningsområde for oss. Det er en modell vi prinsipielt ønsker i Buskerud, fordi vi tror det er best for alle, både bredde og topp, sier Karlsen.

Mjøndalen har høye ambisjoner for talentsatsingen og ønsker å utvikle nye toppspillere, som skal slå gjennom på a-laget. Og med Marcussen ved roret er Karlsen sikker på at det er i beste hender.

- Vårt akademi har kommet langt, noe vi ser resultater av. U19 er blant landets beste lag og spiller i disse dager skandinavisk mesterskap. Mange gode spillere og trenere utvikles i akademiet og vi har enormt mange treninger på Consto arena og ute hos samarbeidsklubbene våre i hele Buskerud. Vi er glad for at Arne ønsket å være med videre, og gleder oss til en veldig spennende 2020-sesong, hvor vi skal ta ytterligere steg som klubb, sier Karlsen.

Annonse fra Eliteserien: