Forspilte sjansen

Mjøndalen hadde muligheten til å rykke ifra på topp, men maktet ikke å sikre tre poeng.

Uken før kamp ble det klart at Makani har fått en korsbåndskade i kneet og dermed er ute i lang tid. Ingen optimal oppladning før kampen mot sørlendingene. Da var det George Bokwes tur til å vokte buret ut sesongen.

Første visitt

Kampen var kun fire minutter gammel før Jerv kom på sin aller første visitt, som de utnyttet fullt ut og satte inn 0-1.

De brune var det førende laget før Jerv satte ballen i nota, det første for kvelden, etter scoringen var det Glenn Andersen & co som dikterte tempoet, mens hjemmelaget forsøkte å utnytte med kontringer på Jerv sine feil.

Olivier Occean ble tredd igjennom og kom seg alene med keeper Øvretveit som ruste ut og meide ned Occean. Det endte i gult kort i dommerens bok. På det påfølgende frisparket endte det i corner for hjemmelaget. Den ble dårlig utnyttet og dermed utspark for Jerv.

Jerv med beholdt ledelsen til pause. En tøff andre omgang ventet for hjemmelaget som skulle forsøke og snu kampen. Mjøndalen tok virkelig tak i kampen etter hvilen og lot ikke Jerv låne ballen veldig mye. De brune var frempå ved en rekke anledninger, men ikke skarpe nok foran kassa.

Tvilsom straffe

Med en drøy halvtime igjen på klokka blåste dommeren traffespark til Mjøndalen. Noe uklart hva som skjedde i feltet, det kunne se ut som en hekt på Fredriksen. Gauseth stilte seg opp. Kapteinen gjorde ingen feil og utliknet til 1-1.

Like etter utlikningen kom et innlegg mot Jervs bakre stolpe, Olivier Occean fikk headet, men keeper var årvåken og avverget scoring.

Mjøndalen fortsatte og dominere utover i andre omgang, de var ikke førnøyde med bare uavgjort og var veldig lystne på alle poengene. Bojang med en rekke sjanser, men alle ble blåst over mål.

Ingen av lagene utnyttet tiden godt nok, da valgte dommeren å ta fløyten til munnen og sa at nok var nok. Kampen endte med nok en poengdeling for de brune som ikke har hatt den beste hjemmesesongen i OBOS-ligaen. På bortebane derimot er de suverene serieledere.

Da gjenstår en bortekamp mot Ham/Kam før de brune tar imot Viking på Isachsen i nest-siste serierunde. Siste kamp for sesongen er borte mot Florø. Mjøndalen leder foreløpig tabellen med ett fattig poeng ned til Aalesund som har én kamp til gode når Viking står på motsatt banehalvdel på Color Line Stadion.

Mjøndalen - Jerv 1-1 (0-1)

• Isachsen stadion, 1.883 tilskuere

• Mjøndalen: 1-1: (str. Christian Gauseth 58)

• Jerv: 1-0: (Martin Hoel Andersen 4)

Mjøndalens lag: 4-3-3

• Keeper: George Bokwe

• Forsvar: Alexander Betten Hansen - Quint Jansen - Sondre Solholm Johansen - Vetle Dragsnes ( Osseynou Boye 78)

• Midtbane: Tonny Brochmann - Christian Gauseth - Jonathan Lindseth

• Angrep: Mathias Fredriksen (Jibril Bojang 64) - Olivier Occean - Joachim Solberg Olsen