Forlenger med Isachsen Anlegg

En av distriktets mest solide bedrifter, Isachsen Anlegg, forlenger samarbeidet med MIF Fotball.

Annonse:

Partene har samarbeidet i flere år, og fungerende daglig leder i MIF Fotball, Bjørn Petter Ingebretsen, er glad for at samarbeidet fortsetter. 

- Isachsen har vært en viktig samarbeidspartner for oss i flere år, og vi er ekstremt glade for å kunngjøre at det fortsetter også i 2024, sier BP. 

Isachsen Anlegg har rundt 300 ansatte, og har nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Etter 37 år i bransjen er erfaring en av selskapets store styrker, og de har kommet dit de er i dag takket være mange av de samme kjerneverdiene som MIF Fotball har. 

Ønsker å bidra lokalt

Daglig leder i Isachsen Anlegg, Ronny Abelsen, forteller at det er viktig for dem å kunne bidra lokalt. 

- Vi ønsker å være synlige også lokalt, og er på lik linje med MIF Fotball opptatt av å gi folk like muligheter. Det er gledelig å se at MIF nå også satser på jenter og damelaget, og vi ser absolutt likheter i verdigrunnlagene våre. 

Bruk av bussen Isac er også en del av samarbeidet, og det er viktig for MIF Fotball å ha en forutsigbarhet for å få løst transportbehovet til A-laget og MIF2. 

Stein på stein

- Vi har til felles at vi bygger stein på stein, sier BP

og peker på at dette ikke bare er bokstavelig for anleggsentreprenøren, men også hvordan de har brukt tid på å bygge et solid fundament hvor folk sikres trygge jobber, forutsigbarhet i rammebetingelsene og dessuten trivsel i arbeidshverdagen.

Og samarbeidet med Isachsen Anlegg strekker seg mange år tilbake i tid. 

-  Isachsen har vært en viktig samarbeidspartner for oss i flere år, og var også en avgjørende bidragsyter til at drømmen om nytt stadion ble en realitet for mer enn 10 år siden. Men samarbeidet har ikke bare handlet om å bygge stadion – det har hele tiden handlet om å skape en arena for glede og mestring samt å bidra til at det finnes en møteplass for alle som er glade i klubben og bygda. Vi er ekstremt glade for å kunngjøre at det gode samarbeidet fortsetter også i 2024, avslutter BP.

Liggende_Farget.png
Annonse fra Obos-ligaen: