Før kampen: Mjøndalen - Brann

Høy interessant kamp venter for Mjøndalen.

Annonse:

Kampinfo
🏆 Eliteserien

📅 21. serierunde

🏟 Consto Arena

⌚ Søndag 03.10 18.00

👨‍⚖️ Tore Hansen dømmer oppgjøret

📺 Discovery +

📲 Kampoppdateringer får du på twitter @MIFToppfotball

 

 

Bli med i Målklubben

Kort om Mjøndalen:
📊 Etter 20 spilte kamper står bruntrøyene med 14 poeng. Det gir 16.plass på tabellen. Tre poeng opp til Stabæk og Brann, som befinner seg på henholdsvis 15. og 14.plass. 22 skårede mål og 31 baklengs har det blitt. 

🔥 Benjamin Stokke, Martin Rønning Ovenstad og Markus Nakkim deler æren av å være toppskårer for klubben med 3 mål hver. 

🟨 Mjøndalen har pådratt seg 29 gule kort denne sesongen. Stian Semb Aasmundsen har flest med sine fem. Nevnte Semb Aasmundsen, Markus Nakkim og Albin Sporrong er ett kort unna soning. 

🤕 Hele Mjøndalen-troppen er kampklare.

🔙 To skåringer fra Mjøndalen før pause gjorde at marerittrekken til Brann, i Mjøndalen, fortsatte en flott oktoberdag i fjor. Martin Rønning Ovenstad og Isaac Twum tegnet seg på skåringslisten den gang.

 

 

Kort om SK Brann:
📊 Brann har spilt 20 kamper og ligger før runden på 14.plass på tabellen med 17 poeng. I forrige runde ble det seier 3-1 hjemme mot Kristiansund. 

🔥 Douda Bamba er fortsatt lagets toppskårer med seks fulltreffere. Av spillere som er i Brann er Aune Heggebø toppskårer med sine fem mål.

⇔ Det skjedde mye i Bergen i sommer... Syv spillere ble hentet til klubben, seks spillere forlot.  

♦ SK Brann ble stiftet i 1908. Klubben er tre ganger seriemestere, sist i 2007. Cupen er vunnet ved seks anledninger, senest i 2004.

 

Slik gikk det i sist:


Annonse fra Obos-ligaen: