For et drama!

MIF2 reddet plassen på det aller mest dramatiske vis tidlig søndag ettermiddag.

Annonse:

Det er høst i Mjøndalen, og det lever naturligvis helt inn for oss. MIF-rekruttene måtte gjøre det bedre enn Halsen for å redde plassen i Norsk Tipping-ligaen, og det så bra ut da Sander Bratvold på elegant vis ordnet 1-0-ledelse mot FFK2 allerede etter et drøyt minutts spill. Da Start 2 skåret i Larvik etter tolv minutter så det veldig lyst ut.

Men ting kan snu fort i fotball. At Halsen var favoritter hjemme mot Start-rekruttene var ingen hemmelighet, og de snudde kampen med tre dødballmål på ti minutter i første omgang. Da var MIF2 nede, men Birhat Niwar og Keerat Singh hadde hodet på rett plass og sørget for at bruntrøyene ledet 3-0 til pause.

I Larvik skjedde det ting fra avspark etter pause. Start 2 tente et lite håp for oss med et raskt mål, men Halsen gjenopprettet balansen med sitt fjerde mål for dagen allerede minuttet etter. Da Birhat Niwar laget sitt andre og MIF2s fjerde for dagen, belaget nok de fleste seg på at det ble fjerde divisjon neste år.

Men Start 2 spilte for drakta, klubbemblemet og Sørlandet. Da de fikk straffe etter 89 minutters spill og satte den i mål, ble det tent et lite håp om fornyet kontrakt i Norsk Tipping-ligaen også i Mjøndalen. Og et Halsen-lag med nerver la alt til rette for Starts unggutter. Et frispark fra høyre etter 92 og et halvt minutt ble kjempet inn, og da var plutselig Halsen nede. Utløsningen av endorfiner i Mjøndalen da dommeren sa at nok var nok på Bergeskogen kunstgress var enorm, og vi kunne juble for en ny sesong i Norsk Tipping-ligaen i 2024!

Takk til alle som har fulgt oss i år, takk for støtten, vi gleder oss til neste år!

Annonse fra Obos-ligaen: