Fire nye Umbro-år

Mjøndalen fortsetter å spille i brun Umbro-drakt.

Annonse:

Mjøndalen Fotball har i mange år spilt med Umbro på brystet og hatt et samarbeid med Scantrade som utstyrsleverandør. Nå forlenger partene samarbeidet med nye fire år.

- Vi er meget godt fornøyd med Scantrade som samarbeidspartner og Umbro som merke. De leverer gode produkter, har et sterkt engasjement for oss i Mjøndalen og yter god service. Derfor var det helt naturlig for oss å videreføre avtalen, som for øvrig er den største utstyrsavtalen vi noen gang har inngått i klubbens historie, sier daglig leder i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen. 

Umbro/Scantrade har vært Mjøndalens utstyrsleverandør i en årrekke. Helt siden 1990-tallet har logoen preget de brune draktene.

Scantrade er et av Nordens største sportsgrossistfirma med hovedkontor og lager i Vennesla. Totalt har Scantrade ca. 600 klubber på avtale i Norge og Sverige samt Norges Håndballforbund. 

- Vi er stolt over å være partner til Mjøndalen og glad for at vi har fått til en ny avtale. Umbro stolt sponsor og gleder oss til å se Mjøndalen på vei mot Eliteserien 2019, sier leder Elite i Scantrade, Geir Nordahl.

Annonse fra Eliteserien: