Prisdryss til MIF

Vant Frivillighetspris og Kulturpris samme kveld.

Annonse:

Onsdag kveld mottok Mjøndalen IF, ved a-laget i fotball, Kulturprisen for 2018 og Frivillighetsprisen for 2018 av Nedre Eiker kommune.

Nedre Eiker kommune beskriver prisen slik:

"Formålet med kulturprisen er å gi anerkjennelse for kulturelt engasjement samt oppfordre vinneren til videre innsats. Tildeles enkeltpersoner eller organisasjoner som har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i Nedre Eiker kommune. Alle kan foreslå kandidater for kulturprisen.

MIF Fotball mottok et diplom og en sjekk pålydende kr 10 000,-.

Videre skriver Nedre Eiker kommune:

"Den/de nominerte kan foreslås av innbyggerne i Nedre Eiker kommune. Medlemmene i Utvalg for Oppvekst og Kultur kan også fremme forslag. Kandidatforslag til Kulturprisen sendes Nedre Eiker kommune, Oppvekst og Kultur. Alle forslag må være begrunnet, vise kandidatens bakgrunn og hvem forslagsstiller er."

Til stede for å motta Kulturprisen var hovedtrener for MIF Fotballs a-lag, Vegard Hansen. Som representant for MIFs frivillige var daglig leder, Svein Erik Gevelt, til stede og mottok Frivillighetsprisen. Gevelt har i en årrekke vært frivillig i MIF Fotball som sikkerhetsansvarlig.

Annonse fra Eliteserien: