Feiring tross tap

Lørdag fylte Mjøndalen Idrettsforening 110 år. Og fansen fikk gave.

Annonse:

Det var duket for en festkveld på Consto Arena søndag. Klubben fylte 110 år og tok i mot Rosenborg til kveldskamp i flomlys på selveste bursdagen.

Ikke nok med det, så ble de nye klubblokalene med garderober, innviet for første gang og lagene slapp å måtte krysse Hagatjerneveien inn til kampstart.

Kampen ble ikke forestillingen hjemmepublikummet hadde drømt om og stadion hadde fortsatt kun de tillatte 200 tilskuerne. Men likevel maktet hjemmefansen å skape en god ramme rundt kampen.

I pausen ble både bursdag og åpningen av 3050 Solsiden markert. På besøk var ordfører i Drammen kommune, Monica Myrvold Berg, og gratulerte klubben med jubileet.

Også til stede var formann i MIF, Arild Nygård, og daglig leder i foreningen, Svein Erik Gevelt. MIF takket både Kenneth Karlsen og Kristian Grøstad for deres innsats for stadionutviklinga. To karer som for kort tid siden sluttet i sine jobber i klubben.

Ros fikk også eiendomsutviklerne i Profier og entreprenør Consto, som har stått for prosjektering og oppføring av 3050 Solsiden med klubblokaler og 60 leiligheter ut mot banen.

I retur mottok MIF Fotball to sjekker, fra henholdsvis Profier og Consto, begge pålydende 50.000 kroner for utsmykking av de nye lokalene.

Og rosinen i pølsa var til slutt en lignende sjekk fra Profier med flere, til supporterklubbene 3050 og Ultras Dala. En takk for strålende innsats på tribunen.

Annonse fra Eliteserien: