Få bildet ditt på tribunen

Seriestarten går uten publikum, men du kan likevel synes fra tribunen.

Annonse:

Tirsdag ble kamptidspunktene for runde 4-7 offentliggjort sammen med rundeoppsettet for hele sesongen.

Det som er klart er at de første rundene går for stengte tribuner. Det grunnes myndighetenes tak på 200 mennesker som øvre grense på idrettsarrangementer. Spillertroppen, arrangementsstab og media fyller mer eller mindre kvota.

Men nå kan du likevel være synlig og gi din støtte fra tribunen, i form av en pappfigur med ditt bilde.

KLIKK HER FOR KJØP AV PAPPFIGUR

Stuntet har blitt gjennomført med stor suksess i andre ligaer og nå ønsker Mjøndalen å tilby det til sine tilskuere.

- Siden nyheten kom om at vi måtte belage oss på tomme tribuner, har det rennt inn med henvendelser om å få bildet sitt på tribunen. Vi har alle sett eksemplene fra blant andre Borussia Mönchengladbach og synes det er et flott tiltak. Når vår samarbeidspartner, Dargan AS, kom med et skreddersydd opplegg var vi raske til å si ja, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Prisen for å få bildet sitt på tribunen er 399,- og pappfiguren vil stå fremme helt til man kan åpne stadion for publikum igjen.

KLIKK HER FOR KJØP AV PAPPFIGUR

- Vi gjør ikke dette for å tjene mest mulig, men for å tilrettelegge for at våre lojale fans kan vise sin støtte. Vi har mottat fantastisk støtte til "Min Arena" og er utrolig takknemlige for alle bidragene. Dette er noe annet og prisen dekker produksjonskostnader og litt til. Det var viktig for oss å gjøre det rimeligst mulig for fansen. Jeg tror også tv-produktet blir bedre når det fylles opp med bilder på tribunene og og jeg ser ikke bort i fra at det er noe spillerne også setter pris på når Eliteserien er i gang på Consto Arena, sier Sivertsen.

Bildene vil bli plassert på den nye langsiden i tv-sonen. Man starter rett i nærheten av innbytterbenkene og fyller opp utover mot hver side etter hvor mange som blir solgt.

Pappfiguren kan hentes av eieren den dagen det er åpent igjen for publikum.

Annonse fra Eliteserien: