Ett viktig poeng

Mjøndalen forsvarte seg til uavgjort i Bodø.

Annonse:


Vegard Hansen måtte klare seg uten Olivier Occean, Sondre Liseth og Jibril Bojang til den vanskelig bortekampen mot Bodø/Glimt. For å demme opp for et medaljekjempende hjemmelaget stilte de brune i en 4-4-1-1-formasjon med Gauseth som hengespiss bak Fredrik Brustad.

Og kampplanen fungerte borimot optimalt. De gule hadde ballen mye, men klarte ikke å omsette ballinnehavet i sjanser. I hvert fall ikke nok til å ta ledelsen.

Riktignok fikk de noen brukbare sjanser både før og etter pause, men langtfra så mange som den brune fansen fryktet før kampen.

Mjøndalen kom seg til noen få store sjanser da de var på visitt i Bodø-forsvaret og kunne sørge for en real skrell på slutten av kampen. Gauseth og Betten Hansen fikk hver sin gigasjanse på tampen, men begge gangene var ikke marginene på MIFs side.

Alt i alt er real krigekamp og neppe noen høydare for en nøytral seer. Det tipper vi Vegard Hansen og resten av MIF-laget bryr seg pent lite om. I stedet er de nok fornøyd med å ta med seg et viktig poeng hjem når fem kamper gjenstår av Eliteserien. Mjøndalen ligger på nedrykksplass, men har kun ett poeng opp til sikker plass.

Annonse fra Eliteserien: