Ett poeng i Stavanger

Det ble med ett slitepoeng borte mot Viking.

Mjøndalen hadde lagt noe om på formasjonen før bortemøtet mot Viking. 4-4-2 med en diamant på midten med Gauseth som fremskutt mellom spissene Ibrahim og Brustad.

Og de brune gikk ut i hundre og stresset hjemmelaget fra start. Og etter 19 minutter kom også ledermålet. Nakkim headet en corner inn i feltet og der dukket målsniken Ibrahim opp og scoret i sin andre kamp på rad.

Etter målet tok hjemmelaget over og fant rom på rom i MIF-forsvaret. Til slutt maktet ikke Mjøndalen å stå i mot og Viking ble tildelt straffespark. Det omsatte Veton Berisha i mål og 1-1 til pause.

Men det kunne fort ha vært flere mål til hjemmelaget før hvilen. Men takket være Sosha Makani, som vartet opp med flere feberredninger, kom det ikke flere baklengs.

Andre omgang ble langt mindre innholdsrikt. Viking rullet ballen mest, men skapte ikke all verden. Mjøndalen forsøkte seg på noen kontringer, uten hell. Ibrahim serverte Liseth på tampen av kampen, men skuddforsøket gikk dessverre langt over mål.

I alt en kamp hvor Mjøndalen kun i starten fikk vist hva de er gode for og må dermed være godt fornøyd med å ta med seg ett poeng i en tøff bortekamp.

Viking - Mjøndalen 1-1 (1-1)