En dag for minnebøkene

"Hele" Mjøndalen samlet seg for gutta og bygda søndag. Vi fikk de beste forutsetningene for å ta hjem tre poeng. Resultatet ble minner om gamledager, førti maskotter, 2765 tilskuere og 151,07 kroner pr tilskuer.

Annonse:

Vi har ikke vært bortskjemt de siste årene i Mjøndalen IF Fotball, hverken med seire, fint vær på kampdag eller mye folk på tribunen. Været kan vi ikke gjøre noe med, men ved å vinne fotballkampene så kommer det ofte flere folk å ser på. Så enkelt kan det være.

2023 har vært tøff med oss. Vi trengte desperat en opptur, vi trengte en kamp med fint vær og mye folk. Vi trengte en bekreftelse på at lagånd, innsats og kameratskap fortsatt kan vinne fotballkamper. For det må vi, om vi skal holde oss i divisjonen.

Minnet om gamledager

Rammen rundt kampen var perfekt. Inne på stadion kunne vi høre summinga utenfor stadion før kampstart. Her var både de trofaste og noen helt nye. Inviterte gjester fra hele regionen fant veien i solskinnet, mange av de klar for livets første toppkamp opplevelse.

Hånd i hånd gikk spillerne ut fra tunellen med unge lovende fra både Lier og Åmot ved sin side. Aldri før har vi hatt 40 maskotter med oss ut på banen, men det gikk det også. Stemninga ved avspark minnet om gamledager, kampstart minnet oss raskt på at vi fortsatt er i 2023… Duarte, skudd i krysset. 0-1. Etter sytti sekunder. Er det mulig. Ikke igjen! Og ikke i dag, vi har jo invitert til fest!

Bryne med sju seire på sine siste ti. Et Bryne i form, vi kunne vært heldigere med motstanderen. Jokke fikk gult etter fire minutter og prøvde å kjefte på seg et til etter sju minutter. Vi fryktet det verste. 3050, Dala og publikum holdt motet oppe og de elleve på banen lot seg rive med. Etter 40 minutter krangler Mathias inn en corner, game on!

 

 

 

 

 

Matchvinnerscoring

Carl Mikael Love Reuterswärd. Driblekant med kunstnerblod, signert fra Fredrikstad i fjor. 55 kamper og 1 skåring i Obosligaen. Nå, 56 kamper og 2 skåringer. Den første foran 600 tilskuere i en 4-0 kamp. Den andre, matchvinnerskåring foran 2700 tilskuere. Den var viktig og ikke minst deilig! Vi trengte den, vi måtte ha den. Gjør det gjerne litt oftere, trekk inn fra kanten og sett innlegg i mål. 

 

Ofret alt

Vi gjorde noen bytter, gutta løp og kjempa det de orka. Rasmus tok opp krampearven etter Gauseth, Han tok også et gult for å kaste bort ballen, Sondre tok et gult for sabotasje. Sivert fikk gult. Gutta kastet seg inn i duellene og ofret alt, alt for tre dødsviktige poeng. Det var så deilig å se, vi har etterlyst det i noen kamper i år. Så ærlig må vi være. Vi var nære 3-1. Innbytter Simon, som er MIFs raskeste spiller raidet opp på kanten, slo inn foran mål. Men det ble avblåst for offside, og mannen i sort blåste like etter av hele kampen. Det gikk et lettelsens sukk gjennom stadion. Spillerne feiret med 3050 og Dala før de skrev autografer så blekket spruta. Branna slå runget i garderoben og vi kunne puste ut.

For en dag

Sånne dager gir et kick, sånne dager gir motivasjon! Tusen tusen takk til alle møtte opp! Tusen tusen takk til alle som bidro med de kunne på kronekamp! Det blir ikke kronekamp igjen i år, men vi håper å se mange av dere på de gjenstående kampene utover høsten – og vi skal gi alt. Alt for den brune drakta vi elsker og vår eksistens i Obosligaen.

Tusen takk til alle bidragsytere og alle dere som kom for å være sammen med oss. To timer som gir minner for livet. 

 

BEDRIFT 18.SEPT.png

 

13 SEPT PRIVAT 1.png
15 SEPT PRIVAT 4 .png
13 SEPT PRIVAT.png
22 SEPT.png

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 19.09.2023, oppdatert: 22.09.2023
Skrevet av: MIF Fotball