ELITETILTAK ER TILBAKE I MJØNDALEN!

Førstkommende helg (7-8 oktober) arrangerer vi NTF elitetiltak her i Mjøndalen. Årets elitetiltak er for G13 klassen og kampene skal spilles på Consto Arena og Solberg KG.

Annonse:

Vi får besøk av 14 klubber fra ulike steder i landet som skal måle krefter mot oss og hverandre i løpet av helgen. Deltakende klubber er: KFUM Oslo, Mjøndalen, Molde, Sarpsborg 08, Vålerenga, Kongsvinger, Raufoss, Odd, Strømsgodset, Aalesund, Hødd, Kristiansund, Lillestrøm, Sandefjord og Sogndal.

Vi har tatt en prat med Frode Røste, trener for MIF U14 i forkant av tiltaket:

«Det blir en spennende helg med gode kamper mot flere av de beste lagene i Norge. Vi gleder oss til å få testet oss, samtidig som vi får sett mange gode kamper i løpet av helgen. Slike elitetiltak er alltid god læring for spillerne våre samtidig som vi aldri sier nei til kamper mot gode lag»  

Vi har også laget en facebook gruppe for Elitetiltaket, «NTF ELITETILTAK G13 I MJØNDALEN». Bli gjerne med i denne for å holde dere oppdatert på resultater og spillere som deltar i turneringen.

Det vil være gratis inngang og åpen kiosk gjennom hele elitetiltaket. Så hvis du ønsker å få med deg underholdene fotball denne helgen er det bare å ta turen ned til Consto Arena!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: