Dette er de nye draktene

Spesialdesignede drakter til Eliteserie-returen.

Annonse:

Onsdag kveld ble Mjøndalens spillerdrakter for 2019 lansert.

Klikk her for å se draktene

Ikke overraskende er det brune og hvite farger som går igjen i i det spesialdesignede draktsettet. Nytt for året er en tredjedrakt med striper.

- Vi hadde veldig lyst til å prøve oss med en stripete versjon av Mjøndalen-trøya og er veldig godt fornøyd med resultatet. Brunfargen er vårt varemerke, derfor ønsket vi ikke å tukle med hjemmedrakta. Løsningen ble å innføre en tredjedrakt som vi håper fansen setter på pris på, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Klikk her for å kjøpe den nye drakta

I tillegg er det en helhvit andredrakt i samlingen.

- Vi ønsker å rette en stor takk til Scantrade og Umbro for et flott samarbeid rundt designet av de nye draktene. Det er ekstra gøy å presentere dette ved inngangen til en sesong i Eliteserien, sier Sivertsen.

Skal vi tro MIFshop-ansvarlig, Nina Green, vil det være mange mjøndølinger som vil ikle seg de brune draktfargene fremover.

- Vi har opplevd stor etterspørsel og mange spørsmål når de nye draktene ville komme i butikken og nettbutikken. Veldig gøy å endelig kunne slippe det etter å ha jobbet med dette en god stund, sier Green.

Draktene er til salgs i nettbutikken og fysisk i MIFshop, som ligger på stadion.

MIFshop holder åpent hver mandag og torsdag mellom kl. 16 - 19.

Annonse fra Eliteserien: