Eiker Begravelsesbyrå inn som ny samarbeidsparter 2022

I mer enn seksti år har Eiker Begravelsesbyrå bistått mange tusen lokale familier som har mistet noen de er glad i.

Annonse:

Med hovedkontor på Langebru i Hokksund, samtalerom i Mjøndalen sentrum og lokale gravferdskonsulenter er de et naturlig valg for alle med brunt hjerte. De kjenner bygda og de som bor der. 

- Selv om jobben vår er preget av alvor, betyr det ikke at vi ikke har glimt i øyet. Eiker Begravelsesbyrå er derfor stolt av å være samarbeidspartner med MIF, og sponser gladelig alle dødballene den kommende sesongen, forteller gravferdskonsulent Aleksander Kollen. 

En naturlig del av livet

Man skal ha respekt for døden, men samtidig skal man ikke være redd for å prate om temaet. Det er en helt naturlig del av livet, likevel er det fortsatt ganske tabubelagt. Sammen med Mjøndalen Fotball håper Eiker Begravelsesbyrå å løfte temaet litt mer frem i dagen, og kanskje gir det liv til noen gode samtaler. 

Vegard Hansen er positiv til samarbeidet:

- Når et begravelsesbyrå først skal støtte et fotballag synes vi det er helt naturlig at det er nettopp DØD-ballene de sponser. Også håper vi at de tør å slippe seg litt løs på stadion og heie frem gutta. Mange har nok et inntrykk av at folk som jobber i begravelsesbyrå er alvorstunge og kanskje litt stive, men det er forskjell på begravelse og fotballkamp. 

- Absolutt! På Consto Arena er vi supportere som alle andre, bekrefter Aleksander og ønsker samtidig klubben lykke til med seriestart.

Annonse fra Obos-ligaen: