Døpes om til Consto Arena

Mjøndalens hjemmearena skal hete Consto Arena fra 2019.

Annonse:

Mjøndalen IF Fotball signerte i dag en samarbeidsavtale med entreprenørselskapet Consto. Det inngår i avtalen at Mjøndalens hjemmearena heter Consto Arena for de neste tre sesongene, med opsjon på ytterligere år. Avtalen er tidenes største for Mjøndalen IF.  Navneendringen til Consto Arena trer i kraft den 1.1.2019.

- Samarbeidet mellom Consto og klubben har vokst seg frem de seneste årene. Vi har funnet hverandre og deler mange visjoner om fremtiden. Consto er aktive i lokalsamfunnet vårt og vi er begge to opptatt av ytterligere vekst i fremtiden, sier daglig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Slik kan MIFs kamper nytes fra høsten 2020.
Slik kan MIFs kamper nytes fra høsten 2020.

Administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund, ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med MIF.

- Vi har fulgt klubben på reisen til opprykk i Eliteserien. Nå vil vi følge klubben videre i den spennende fortsettelsen, sier Hans Kristian Seterlund, administrerende direktør i Consto, og legger til:

- Lokal tilhørighet og levende lokalsamfunn er viktig for oss begge, og det bidrar vi med sammen gjennom denne avtalen.

MIF Fotball takker Isachsen for et strålende samarbeid i mange år, og ser frem til det samme med Consto i den kommende tiden. Isachsen blir med oss videre som sponsor.

Skal bygge tribune og leiligheter

I tillegg til en ny sponsoravtale ble det i dag signert to kontrakter knyttet til byggeprosjektet 3050 Solsiden: Den ene kontrakten ble inngått mellom MIF Fotball og Consto, og innbefatter utbygging av klubbens lokaler og tribune på 3050 Solsiden. Den andre kontrakten ble inngått mellom Mjøndalen Boligutvikling AS og Consto, og omfatter bygging av boligdelen av prosjektet. Mjøndalen Boligutvikling AS er et datterselskap av Profier og står for utviklingen av 3050 Solsiden.

3050 Solsiden-prosjektet består av 60 leiligheter med «orkesterplass» mot fotballarenaen, næringslokaler, tribuneanlegg og underliggende parkeringshus. Totalt utgjør dette ca. 7200 kvadratmeter. Salget av leiligheter er over all forventning og Consto håper å starte byggingen i vinter.

Pressebilde_Consto Arena
F.v: Kenneth Karlsen, Hans Kristian Seterlund, hovedtrener MIF a-lag, Vegard Hansen, prosjektleder Constø Øst, Ole Herlofsen og daglig leder Consto Øst, Roger Nygård
Stadion01 30
Annonse fra Obos-ligaen: