Dødballene felte MIF2

MIF2 spilte en god kamp mot topplaget Pors i øsregnet mandag kveld. Men til slutt var det vertene som gikk seirende ut.

Annonse:

Et hardt kjempende rekruttlag gikk rett i strupen på Pors, og produserte to hjørnespark tidlig i kampen. På det andre ropte vi på straffe etter en mulig hands, men dommeren vinket spillet videre.

Elleve minutter var spilt da kalddusjen kom over det som allerede var en søkkvåt arena. Mathias Bauer var uheldig da han forsøkte å klarere et knallhardt innlegg og satte ballen i eget nett bak en sjanseløs Sondre Svanes Strand. Men rekruttene skulle vise karakter.

For MIF2 fortsatte å angripe mot et fysisk tungt Pors-lag. Etter 37 minutter skulle uttellingen komme, da Mats Pedersen fikk sjansen fra atten/tjue meter. Markkryperen snek seg mot hjørnet, og selv om Pors-målvakten var på den, klarte han ikke forhindre skåring. Og 1-1 var resultatet til pause.

Tok ledelsen – før Pors snudde

Men regnet tok ikke pause, og to våte lag tok oppstilling til andre omgang. Det var ikke spilt mer enn tre minutter av omgangen da vi fikk muligheten til å sette fart på og kjøre en overgang. Sander Bratvold jobbet inn ledermålet – til stor glede for et lag som kjemper hardt hver dag for å ta seg ut av nedrykkssumpa. Men dessverre skulle det ikke holde.

Pors er som nevnt et fysisk lag, og viste sin rutine på dødballer. To frispark på egen halvdel skulle ødelegge, og utlikningen kom etter en times spill, før Pors tok tilbake ledelsen midtveis i andre omgang. Vi forsøkte å sette inn en sluttspurt, men det skulle dessverre ikke holde, selv om også Sondre Svanes Strand ble med opp på de to siste hjørnesparkene. Dermed ble det en lang tur tilbake til Mjøndalen etter en særdeles fuktig aften i Grenland.

Annonse fra Obos-ligaen: