Dobbel halling mot Ull/Kisa

Et reservespekket MIF-lag slo Ull/Kisa 3-1 i fredagens treningskamp.

Annonse:

Målskårere var Magnus Bækken, Lars Olden Larsen og Alfred Scriven. Bruntrøyene startet med fem spillere som foreløpig ikke har fått minutter i årets Eliteserie, mens Ull/Kisa fra nivået under manglet kun to mann fra sin vanlige startoppstilling.

Og det ble en artig kamp. Mjøndalen kunne ledet både med to og tre mål allerede etter et kvarter, men det ble med Magnus Bækkens ene skåring. Hallingen var for øvrig et aktivum på sin venstre side og viser at han er i ferd med å ta steget inn i Eliteserien.

I andre omgang økte Lars Olden Larsen ledelsen med et nytt, flott skudd fra kanten av sekstenmeteren, mens Alfred Scriven skåret MIFs siste mål. Vegard Hansen var fornøyd etter kampen:

- Dette var en morsom kamp. Vi har gitt mye skryt til ungguttene i stallen vår, og i dag viste de også for publikum at dette er fortjent. At så mange av dem spiller så godt mot en motstander som til daglig holder til i OBOS-ligaen, beviser at flere av dem ikke har langt igjen før det blir gode tilskudd også i Eliteserien. Samtidig må jeg også gi ros til de etablerte spillerne, som går foran, sier hovedtreneren før han tar seg en velfortjent frihelg.

MIF-UllKisa 040621.jpg
Jublende MIF-spillere etter skåring.

 

Annonse fra Eliteserien: