Det ble ikke tap…

…og det var nok det viktigste etter 1-1 i seriepremieren mot Raufoss.

Annonse:

Bruntrøyene fikk en pangstart da Mats Pedersen sendte hjemmelaget i ledelsen allerede før det var gått to minutter. Etter det fortsatte Mjøndalen finspillet, og Alie Conteh var uheldig når hodestøtet etter tretten minutters spill ikke traff mellom stolpene. 2-0 ville vært en drømmedebut foran hjemmepublikum for sierraleoneren – men etter dette skjedde det ikke stort å skrive om i de første femogførr. Til tross for flere balltap på midten hvor Raufoss hadde mulighet til å komme til sjanser ble det aldri veldig farlig foran Thomas Kinn i MIF-buret.

Etter pause virket Raufoss mer skjerpet. Mjøndalen slet med å få til det offensive spillet, og totningene skapte flere sjanser. Særlig var de farlige på dødball og innlegg fra sidene – og det ble mye trykk i MIF-boksen, dog uten at det var store sjanser å skrive om.

For tøft med ti mann

Imidlertid ble det vanskelig da Alie Conteh ble utvist ti minutter før slutt etter et høyt spark midt på banen. Raufoss fortsatte å trykke på, og det var mye kramper på MIF-spillerne. Et par måtte også gi seg med skader, blant annet Rasmus Holten, og fire minutter på overtid måtte tapre mjøndalsgutter gi tapt da Thomas Kinn ga retur på et høyt innlegg. Ballen falt i beina på innbytter Kebba Badjie, som fikk en høyst overkommelig oppgave med å sette ballen i det åpne buret.

Dermed ble det poengdeling i serieåpningen mellom Mjøndalen og Raufoss. Vi skulle gjerne holdt helt inn, men det ble for tøft med ti mann på slutten. Nå er vi i gang, og ser fremover mot tur til Sogndal lørdag som kommer.

Annonse fra Obos-ligaen: