Derbyseier!

MIF-rekruttene slo rivalene fra Gulskogen 2-1 mandag kveld.

Brinder Singh ble dagens helt siden han stod bak begge målene. Men dette ble til slutt en ekte lagseier.

Og bruntrøyene tok grep om kampen fra avspark. Åtte minutter var spilt da Magnus Bækken fosset inn i feltet fra venstre og gikk i bakken etter nærkontakt med en motstander. Det kunne se ut som straffe fra sidelinjen, men dommeren bestemmer, og hun vinket spillet videre.

Kjørte over Godset

Tre minutter senere skulle det imidlertid bli mål for MIF2. Brinder Singh ble spilt gjennom, og alene med Morten Sætra gjorde han ingen feil. Ballen ble satt kontrollert inn nede ved stolperoten, og hjemmelaget førte 1-0.

Da stadionuret passerte 18 minutter, fikk vi en ny kjempesjanse. Benjamin Stokke ble stående alene foran mål, men innlegget var for dårlig, slik at tanksenteren ikke fikk avsluttet ordentlig. Skuddet ble for løst og havnet rett på Sætra.

Så ble resten av omgangen relativt hendelsesfattig inntil gjestene kom på en sjelden visitt i hjemmelagets målgård idet kampen var førti minutter gammel. Men skuddet ble blokkert, og bruntrøyene kunne storme i angrep. Det gikk riktig så bra, og Brinder Singh skåret sitt andre for dagen. Dermed kunne MIF2 gå til pause med tomålsledelse over rivalene.

Nerver i høyspenn

Bortelaget kom langt mer med i andre omgang. De fikk en kjempesjanse etter 57 minutter da de tråklet seg gjennom på venstre side og fikk av gårde et skudd. Idar Lysgård var dyktig og heldig og fikk reddet ballen via stolpen og ut til et hjørnespark gjestene ikke klarte å utnytte.

Drøyt ti minutter gjenstod da hjemmelaget igjen ville ha straffespark. Først trillet ballen i stolpen etter et hjørnespark, og kapteinen selv, Adrian Hansen, jaget etter den frie ballen. Han gikk i bakken etter en duell, og de fremmøtte på tribunen ropte på straffespark. Men som tidligere er det dommeren som dømmer, og igjen vinket hun spillet videre. Og på den overgangen reduserte Strømsgodset-rekruttene, slik at det stod 2-1.

Det var duket for et nervedrama de siste ti minuttene. Men ingen av lagene klarte å produsere store sjanser, og dermed ebbet det ut med 2-1. Dermed kunne MIF2 innkassere sin andre seier for sesongen, og gjorde også et skikkelig byks oppover på tabellen. Og neste uke er det hjemmekamp igjen – mandag 20. september kommer topplaget Ørn på besøk. Avspark kl. 19 – møt gjerne opp for å støtte gutta til nye poeng!