Delte broderlig

OBOS-ligaens bygdederby endte 0-0.

Mjøndalen starter kampen med denne trioen på topp: Vamouti Diomande, Mahmoud Eid og Mads Hansen. Resten av MIF-laget var uendret fra Viking-kampen.

Den første virkelige sjansen kom til Sogndal etter et frispark i det 25 minutt, fra 18 meter, det ble skutt én meter over mål fra bortelaget.

Dommerfløyta gikk varm

De brune fikk frispark like etter i det 27 minutt etter at Vetle Dragsnes ble felt inne på Sogndals banehalvdel. Frisparket ble tatt kjapt og endte med nytt frispark i bedre posisjon. Quint Jansen smalt til, ballen hadde god retning mot hjørnet men Dyngeland i Sogndal buret hadde kontroll.

Mads Hansen skaffet hjemmelaget corner i det 30. minutt, Ibrahimaj slo corneren som Quint Jansen headet langt over.

Kampen bød på mye frispark, men ingen av lagene maktet og utnytte muligheten på dødball, Soltvedt med nok et frispark som gikk like over mål.

Det første gult koret gikk til spiller nr.28 hos Sogndal, Johan Hove. Ingen stygg takling

Vamouti Diomande ble spilt fri ute på kanten, dro seg innover, skuddet ble ikke hardt nok og trillet inn til keeper som allikevel glapp ballen men hadde etter sigende kontroll på kula.

Ingen av lagene omsatte sjansene

Dommer blåste av til pause og det stod 0-0 på måltavlen.

Hjemmelaget foretok seg et bytte etter pause. Mads Hansen gikk av for Andreas Hellum.

Vi var 5 minutter inne i andre omgang før laget fra saftbygda mottok sitt andre gule kort for dagen ved Eirik Schulze.

Bojang kom inn for Dio i det 56.minutt, fikk dessverre ikke bidratt så mye idag. Et meget tamt spill av begge lagene etter pause, ingen av lagene klarer og ta vare på sjansene de får

Sogndal fikk en enorm mulighet: ballen havnet på bakre stolpe hos bortelagets spiss, Mandic, som avsluttet på volley. Ballen trillet like til siden for stolpen.

Nesten-matchvinner

På overtid brukte Bojang farten sin og kom seg alene med keeper med tre forsvarere hakk i helene. Avslutningen satt ikke for hurtigtoget dessverre. Det var det mest spennende denne kampen.

Like etter ble Jibril revet ned av Fredriksen på Sogndal. Spillerne ble belønnet med gult kort. Kampen endte 0-0.

Mjøndalen står med 5 poeng på to kamper mens Sogndal står med tre uavgjorte kamper på rad og tre poeng.

• Midtbane: Ylldren Ibrahimaj - Christian Gauseth - Jonathan Lindseth

• Angrep: Mads Hansen (Andreas Hellum 45) - Mahmoud Eid (Osseynou Boye 89) - Vamouti Diomande (Jibril Bojang 56)