Dagur solgt til Breiðablik

Mjøndalen solgte i kveld den unge midtbanespilleren Dagur Dan Þórhallsson til den islandske klubben Breiðablik.

Annonse:

Dagur kom til Mjøndalen før 2019-sesongen, og fikk sin debut hjemme mot Odd i juli 2019. Deretter ble han lånt ut til Kvik-Halden og spilte høstsesongen her. Han var fast på laget som var kun to poeng unna opprykk til OBOS-ligaen i 2019-sesongen.

I 2020 ble det til sammen tolv kamper i Eliteserien for Dagur, de fleste som innbytter. I mars 2021 lånte klubben ham ut til Fylkir på Sagaøya siden spilleren selv hadde et ønske om å være nærmere sine.

Ansvarlig for spillerlogistikk i MIF, Jan-Remi Dalen forteller at Dagur selv ville hjem til Island på mer permanent basis.

- Vi ville etterkomme Dagurs ønske og har fått til en god avtale med Breiðablik. Mjøndalen har bred dekning av midtbanespillere i troppen, og dette er den beste løsningen for alle parter slik situasjonen er, sier Dalen i en uttalelse til miffotball.no.

Dagurs nye klubb spiller i den islandske toppdivisjonen og ble nummer to denne sesongen, poenget bak Vikingur. Klubben skal dermed ut i Europa neste høst. Mjøndalen takker Dagur for innsatsen i brunt og ønsker lykke til videre med karrieren!

Annonse fra Obos-ligaen: