COVID-19 PÅVIST I MJØNDALEN

En spiller i MIF har testet positivt for Covid-19.

Annonse:

En spiller i Mjøndalen A-lags tropp har testet positivt for korona, det oppsto symptomer og testen ble gjort to dager etter at han sist trente med laget. 

Siste fellestrening med laget var mandag, deretter ble det forbud mot organisert fellestrening i Viken etter at det ble innført tiltaksnivå A fra midnatt, natt til tirsdag 16. mars

Hele troppen og alle nærkontakter er satt i karantene, samtidig som det blir gjennomført testing av samtlige spillere og nærkontakter i løpet av dagen.

«Vi gjennomfører test nå i dag på hele troppen, deretter ny test mandag 22. mars, alle nærkontakter er satt i karantene - og heldigvis står det står bra til med vedkommende som har testet positivt, sier Daglig leder/sportssjef i Mjøndalen, Andrè Nevstad.»

«Lokale helsemyndigheter er koblet inn og bistår med smittesporing, og kartlegging av personer som skal i smittekarantene, uttaler klubblege Bahram Kiani»   

Henvendelser knyttet til dette rettes til klubbens lege, Bahram Kiani på telefon 938 40 967, evt. Daglig leder/sportsjef Andrè Nevstad på telefon 92 22 22 25.

Annonse fra Eliteserien: