Conteh på plass

Alie Conteh er endelig i Mjøndalen!

Annonse:

Arbeids- og oppholdstillatelse er nå på plass, og den sierraleonske angrepsspilleren er dermed klar for Mjøndalen i 2024-sesongen. Fredag ankom han Norge, og er klar for trening sammen med nye lagkamerater.

Nittenåringen har vært i søkelyset til flere klubber i Europa, men valget falt til slutt på Mjøndalen. Imidlertid tok det en stund før arbeids- og oppholdstillatelse kom på plass.

- Det har vært en lang prosess, men nå har det løst seg. Men han vil naturligvis trenge litt tid før vi kan forvente god samhandling og forståelse for hvordan vi spiller, sier sportssjef BP om nytilskuddet, som legger til at klubben også jakter på en som kan spille både midtbane og midtstopper samt en målvakt til.

Fornøyd hovedtrener

I hovedsak er Conteh midtspiss, men kan også bekle begge vingroller. Hovedtrener Kevin Nicol er også strålende fornøyd med endelig å ha nittenåringen på pass.

- Alie var på prøvespill hos oss i sommer og imponerte med en gang, blant annet ved å skåre to mål i internkamp. Han har masse tempo og elsker å gå på løp mellom midtstopperne samtidig som han er en god hodespiller som kan skåre masse på crossballer fra kantene. Han jobber knallhardt på trening, og dette er en spiller vi har store forhåpninger til, sier skotten.

Vi ønsker Alie Conteh velkommen til Mjøndalen!

Annonse fra Obos-ligaen: