Consto tar steget opp

Det landsdekkende entreprenørkonsernet Consto signerte en fireårsavtale som hovedsamarbeidspartner.

Annonse:

Siden 2014 har Consto vært en solid samarbeidspartner til Mjøndalen Fotball. Fra og med 2018 vokser de seg til å bli én av klubbens største sponsorer, såkalt hovedsamarbeidspartner. De blir fortsatt å se på drakta og på stadion, men går også nå inn som sponsorer til talentsatsingen i klubben.

Vi kjenner oss igjen i klubbens verdier og kultur

— Hans Kristian Seterlund

 - Dette er en utrolig god nyhet for alle i og rundt Mjøndalen Fotball. Lengden og størrelsen på avtalen gir oss et godt fundament for videre utvikling. Vi er utrolig stolte av å ha en stor nasjonal aktør med oss de neste fire årene. Og jeg oppfatter at vi deler de samme verdiene og måten å drive på. Ekstra hyggelig er det også at vi får en partner til vårt fotballakademi - der hvor de neste stjernene skal skapes, sier daglig leder i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen.

 Consto ble etablert i Tromsø i 2006, og har nå virksomhet i hele Norge og i Sverige. Konsernet har 780 ansatte og omsetter for ca. 5,5 milliarder kroner årlig.

Det er Consto Øst som dekker vårt område. De har blant annet stått ansvarlig for byggingen av boligkomplekset på Sandstranda. Consto har også utført flere oppdrag i Kongsberg og Drammen hvor selskapet nå har etablert eget kontor.

At vi nå inngår et så stort samarbeid med en nasjonal aktør gir oss et nytt gir og masse ny energi

— Kenneth Karlsen

- Gjennom samarbeidet med MIF er vi sikret god profilering i et markedsområde, aksen Kongsberg, Mjøndalen og Drammen, hvor vi har ambisjoner om å vokse de nærmeste årene, sier administrerende direktør, Hans Kristian Seterlund i Consto.

Seterlund fremhever samarbeidet med Mjøndalen som «nyttig og lærerikt»

- Vi kjenner oss igjen i klubbens verdier og kultur.  Jeg liker også måten klubben står frem som en underdog med høye ambisjoner og «hårete mål». Det er mange likheter mellom hvordan vi tenkte da vi etablert Consto i 2006. Vi gleder oss til å følge Mjøndalen videre de neste årene, sier Hans Kristian.

- Våre samarbeidspartnere er stort sett regionale bedrifter. De er vi veldig takknemlige for å ha med oss og helt avhengige av for å drive på toppnivå i Norge. At vi nå inngår et så stort samarbeid med en nasjonal aktør gir oss et nytt gir og masse ny energi. Og det forteller oss at vi kan være en attraktiv partner også for nasjonale bedrifter, sier Karlsen.

Annonse fra Eliteserien: