Consto Arena i fire nye år

Hovedsamarbeidspartner Consto forlenger samarbeidsavtalen med fire nye år.

Annonse:

Helt siden 2018 har MIF Fotballs storstue hett Consto Arena. I dag, dagen før skjebnekampen mot Aalesund, signerte Consto på en ny hovedsamarbeidsavtale som strekker seg frem til 2025.

Den forrige avtalen løp ikke ut før om ett år, men Consto valgte å forlenge samarbeidet i god tid og beholder dermed rettighetene til stadionnavnet minimum de neste fire årene.

- Vi er strålende fornøyd med samarbeidet med MIF Fotball og ser frem til å videreføre vårt engasjement. Måten Mjøndalen driver klubben på og verdiene de etterlever, er viktige for oss og vi håper på mange underholdende og spennende oppgjør på Consto Arena i fremtiden. Alle vi i Consto ønsker Mjøndalen lykke til - enten det blir Eliteserie eller OBOS-liga neste år, sier administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund (innfelt bilde).

Daglig leder i MIF Fotball, André Nevstad, er en svært blid mann når han vet at én av klubbens største sponsorer velger å forlenge avtalen i fire nye år.

- Consto er en utrolig engasjert og viktig partner for oss. Forlengelsen er en fantastisk julegave til alle som er glade i klubben. Og jeg vil takke for tilliten de viser oss, ved å signere dagen før serien avsluttes og vi ennå ikke vet hvilken divisjon vi spiller i neste år. Dessuten så er ikke avtalen regulert etter hvilken divisjon vi spiller i, som er en ytterligere tillitserklæring vi setter utrolig stor pris på, sier Nevstad.

I hovedsamarbeidsavtalen har Consto blant annet sikret seg navnerettighetene til MIFs hjemmebane i tillegg til logo på draktene til a-laget og på Sparebanken Øst Akademiet. 

Annonse fra Eliteserien: