Burde avgjort før pause

MIF2 kunne og burde avgjort kampen mot Sandefjord 2 i første omgang. Men det ble med poengdeling.

For bruntrøyene var det klart beste laget i de første førtifem og burde ledet med mer enn det ene målet som Sander Bratvold satte etter tretten minutters spill. Inntil målet kom hadde kampen vært nokså daff, men målet ga hjemmelaget en vitamininnsprøytning.

Brinder Singh var nær ved å doble ledelsen da han dro seg inn fra venstre og kunne skyte etter 24 minutters spill, men ballen gikk over bortre kryss. Tre minutter senere regisserte Sander Bratvold hele angrepet da han vant ballen høyt i banen og sendte den videre mot Simon Appiah, som var på vei inn i bakrommet før han selv la inn turbogiret og stormet inn i feltet. Appiah viste god spilleforståelse da han serverte tyristrandingen, men avslutningen gikk dessverre rett utenfor stolpen. Og da ble det med det ene målet til pause for MIF2.

Kunne øke også i andre omgang

Innbytter Yossef Ibrahim var også frisk da han kom inn til pause, og han fikk en stor mulighet etter femti minutter da han sammen med Sander Bratvold fosset frem på en overgang. Dessverre fikk innbytteren en litt for dårlig touch på ballen og kom litt for nær gjestenes målvakt i det som var andre omgangs første sjanse.

Etter dette kom gjestene mer med i kampen. Og da 73 minutter var spilt kom et innlegg fra venstre som gikk rett i mål bak en utspilt Sondre Svanes Strand. Begge lag ønsket å ta seieren de siste tjue minuttene, men det ebbet ut med 1-1 og poengdeling. Dermed er det tre poeng opp til sikker plass for MIF2 med sju kamper igjen av årets sesong. Det blir en kamp for hvert poeng utover, men så lenge det er liv er det også håp.