Brustad og Jansen-dobbel

Mjøndalen vant enkelt mot Toplevel FC.

Toplevel FC er et lag for klubbløse spillere hvor brorparten har spilt aldersbestemt fotball for store europeiske klubber. På CVen til spillerne står blant andre klubber som Manchester United, Chealsea og Arsenal.

Den omreisende gjengen ble møtt med tett snødrev og fikk nok ikke optimale forhold å vise seg frem på.

Mjøndalen tok også en enkel ledelse ved Christian Gauseth. Spissmakker Fredrik Brustad serverte kapteinen inne i boksen, hvor han stod overraskende alene. 1-0 etter kun tre minutters spill. Bortelaget utlignet etter en halvtime. Et innlegg nådde midtstopper Raul Da Silva. Portugiseren var både god og heldig som fikk stusset ballen i bue over keeper og i mål.

Det tok ikke lang tid før Mjøndalen var tilbake i ledelsen. Brustad rundet keeper og sendte ballen i mål fra nærmest død vinkel. Samme mann økte til 3-1 fem minutter senere. Innbytter Brinder Singh skøyt og keeper ga retur. Den omsatte Brustad til mål.

Og rett før pause var Quint Jansen sist på et innøvd frispark. Dermed ledet Mjøndalen 4-1 til pause. Andre omgang var ikke like hendelsesrik. Ett mål ble det og nok en gang Jansen som målscorer. Denne gangen på direkte frispark og nydelig satt i lengste hjørne.

NB! Mathias Fredriksen måtte gå av etter et kvarters spill på grunn av en strekk. Omfanget av skaden er ennå ukjent.